Køb nu Udsolgt

Materialer

Mange af vores produkter er af eget design. Du finder unika produkter hvoraf ikke to er ens, og vi bestræber os konstant på at finde spændende interiør fra verden omkring os, så vi hele tiden kan tilbyde et varieret og inspirerende udvalg.

Vi arbejder blandt andet med de små håndværkere og keramikværkstederne på design som bliver til de unikke produkter, vi er kendt for.

Vores produkter skal have kant, være rå og frem for alt have sjæl.

Vores krukker

Mange af vores store smukke ler krukker er ikke frostsikre. De er alle håndlavet/ drejet og har en fantastisk patina, hvilke betyder at der aldrig er 2 krukker som er helt ens, derfor er de unikke.

Vores møbler

Vores møbler er fremstillet af genanvendt elme og egetræ som har stået ude i vind og vejr i over 50 år. 
Da træet er levende materiale, kan det derfor slå sig og sprække over tid i det skandinaviske klima hvor vi har mere tør luft og skiftende temperaturer.
Møblerne er lavet i massivt træ og vil med tiden udvikle sig, hvilket gør hvert møbel unikt. Samtidig skal man være opmærksom på, at alle trætyper
indstiller sig til omgivelserne og de temperaturer samt luftfugtigheden, der er i det klima de står i.

Metal potter

Mange af vores metal og aluminiums potter er vandtætte. Vi giver dog ingen garanti for dette og anbefaler altid, at man ikke vander direkte ned i potterne.

Glas

Vores glas dome er alle håndlavet og der kan derfor fremkomme små bobler i glasset.

Fortsæt indkøb
Din ordre

Der er ingen varer i din indkøbskurv