Køb nu Udsolgt

Materialer

Unikt og smukt interiør er vores passion. Vi finder vores produkter rundt omkring i verden og fælles for mange af dem er, at de er autentiske og fortæller en historie.

Vi er kendt for vores oliven krukker fra Sydeuropa og har eneforhandling i Danmark. Oliven krukkerne er mellem 100-150 år gamle og alle håndplukket for at sikre, at vi har de smukkeste og mest unikke.

Fra Kina udvælger vi skønne gamle vandkrukker, ris kurve, bakker, buddhaer og mange andre spændende produkter, som alle er unika og helt specielle. Vores møbler i genbrugstræ er malet og lakeret med en helt speciel teknik.

Alle vores vintage produkter bliver samlet ind rundt omkring i verden og nænsomt restaureret, så man på den måde er med til at bevarer, de eksisterende smukke genstande som findes.

De fleste af vores tekstiler og andre ny produceret produkter, er eget design og produceret i douche farver, samt i klassisk sort/hvid.

 

Vores krukker

Mange af vores store smukke ler krukker er ikke frostsikre. De er alle håndlavet/ drejet og har en fantastisk patina, hvilke betyder at der aldrig er 2 krukker som er helt ens, derfor er de unikke.

Vores møbler

Vores møbler er fremstillet af genanvendt elme og egetræ som har stået ude i vind og vejr i over 50 år. 
Da træet er levende materiale, kan det derfor slå sig og sprække over tid i det skandinaviske klima hvor vi har mere tør luft og skiftende temperaturer.
Møblerne er lavet i massivt træ og vil med tiden udvikle sig, hvilket gør hvert møbel unikt. Samtidig skal man være opmærksom på, at alle trætyper
indstiller sig til omgivelserne og de temperaturer samt luftfugtigheden, der er i det klima de står i.

Fortsæt indkøb
Din ordre

Der er ingen varer i din indkøbskurv